Gratis QR code en BAR code maken.

Uitleg van je gratis QR of BAR code generator online.

waterdrup

Uitleg en mogelijkheden van de qr en bar code generator Kies eerst de code die u wilt maken. Kies dan de toepassing die u wilt gebruiken en typ de informatie in die in de code moet staan. Hoogte en schaal staan standaard op 50 en 2, laat dit zo staan tenzij uw code afbeelding groter moet zijn. Door op achtergrond of code kleur te klikken kunt u in de colorpicker een kleur kiezen. Klik dan op code maken en uw gewenste gratis qrcode of barcode verschijnt direct op het scherm. Ga met uw muis op de afbeelding staan en klik de rechter muis knop en kies dan voor afbeelding opslaan als... Uw gratis qrcode of barcode is klaar voor gebruik en u kunt hem nu overal plaatsen of afdrukken.
Ga nu uw code maken HIER

Uitleg en gebruik van qrcode en barcode en hun formaten en standaards vind u HIER. Qr codes en bar codes vindt je tegenwoordig overal, maak een opname met je mobiele telefoon en deze vertaald de code naar de informatie die je wilt gebruiken of deel de informatie met andere telefoon gebruikers. Zonder moeizaam intypen van gegevens, adressen, email en websites enz. enz. Deze service is helemaal gratis..

De volgende code formaten kunt u met onze qr code en barcode generator gratis maken: QRCODE, DATAMATRIX, PDF417, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, CODE39, CODE93, CODE128, POSTNET, CODABAR, ISBN

   bar code gratis maken QR codes lezen en/of scannen ging altijd moeizaam... wij bieden u gratis een programma aan waar mee dit tot het verleden behoord. Download HIER het programma om met u PC desktop qr codes te lezen en uiteraard gratis.

© 2017 www.http://qrcode-barcode.nl/ privacy sitemap